28.7.2014

Elossa ollaan!

Voi apua kun ei oo tullu postailtua pitkään aikaan! Tässä kuussa treenit ja ruokavalion noudattaminen on jäänyt vähemmälle (ok kokonaan pois, tunnustan...), ja sen kyllä huomaa heti kropassa. Noh, kesästä pitää nauttia, eikä tää kuukauden tauko nyt niin pahaa tee!! Tänään kuitenkin sain itteni niskasta kiinni ja lähtee salille. Oli ihan sika kivaa rääkätä itteensä kunnolla pitkästä aikaa!
Mutta mitäs mä oon nää viikot tehny? Tuparit pidin heti ekalla viikolla, ja täällä oli mahtava porukka tytsyjä ♥ Tosi hyvää ystävääkin tuli nähtyä pitkästä aikaa, asuu kuitenkin helsingissä asti :)
Poikaystävä sitten lähti 14. päivä Loviisaan asti töihin 10:ksi viikoksi, joten mulla on jäänyt tosi paljon aikaa kavereille. 

  
Tupareista nämä kuvat!
'
Janikan kanssa käytiin viime tiistaina Jyväskylässä ostoksilla, ja keskiviikkona tsekkaamassa Keitele Jazzit :) Oijoi, tämän neidin seura on parasta♥

25. päivä suunnattiin sitten porukalla Ouluun. Vuokrattiin viikonlopuksi asuntoauto ja lähettiin sit kahden aikaan ajelemaan. Ite festareilla oltiin vasta klo 20-21, mutta hyvin ehdittiin olemaan. Lauantai oli kyllä paljon parempi päivä kuitenkin. Ongelmana siellä oli vaan se, ettei yhteydet toiminut ollenkaan. Ja ihan ymmärrettäväähän se on, koska paikalla oli kuitenki yli 30 000 ihmistä.. Sinne sit välillä vähän hukku,mut ihan mahtavat muistot jäi, en ois misssää nimessä halunnu lähtee pois :( Tosi kuumat kelit kyllä sattu, nimittäin ei pystyny pitää mitään ihonmyötäistä, muuten ois oikeesti kuollut johonkin lämpöhalvaukseen.
Tämmöstä tänään kun kävin lenkillä ja salilla.. Hiki vaaan lens!
Jeps jeps, eli mulle kuuluu oikeestaan vaan tosi hyvää! Ainut mikä painaa niin ikävä :(

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Et asu enää siellä toisella paikkakunnalla? vai onks tää joku yhteiskämppä jessen kaa ja onks sulla sit 2 kämppää?

      Poista
  2. mistä noi on noi sun shortsit ? noi mustat missä on toi harmaa resori :)) kivat! ja voisitko laittaa esim. asukuvia enempi?

    VastaaPoista
  3. minkä väriset sun hiukset itseasias ees on? näyttää tuhkanvaaleilta. tosi nätit on :) mul on ollu blondit jotain 5 vuotta ja kaipaisin vähän vaihtelua näihin. onks nois sun hiuksissa jotain vaaleenruskeita raitoja tai jotain?

    VastaaPoista
  4. Miten sulla pysyy meikit ja naama noin hyvänä kuumuudessa!? :D minä kun meikkaan niin näytän hyvältä ehkä kaks minuuttia ja sit tuntuu et naama näyttää jo ihan hikisen hirveeltä :D

    VastaaPoista