19.3.2014

En keksi koskaan mitään otsikoita

Heippa pitkästä aikaa! En oo päässy kirjottelemaan koska iskä teki jotain päivityksiä tähän koneeseen. Mutta nyt sain tän vihdoin! :-D
BC treenit on menny ihan hyvin, ja huomasinki toissapäivänä ku kävin lenkillä, että jaksoin hölkätä paljon pitempään mitä ennen! Joskus teki 500metriäki tiukkaa :-D Mutta ruokavalio onki tuottanu tuskaa, kun on tehny niin mieli kaikkea hyvää!! Söinkin yks päivä vähän sipsiä, ja pari pientä ruisleipää.. Ainii ja alen synttärikahvilla keksiä ja pullaa! Voi eii.. Mutta sit kävinki heti lenkillä ja treenaamassa ku alko ärsyttää!
 7 viikko nyt meneillään, 3 jäljellä! Jos nyt jaksais taas noudattaa tätä ihan kympillä niin 9 viikolla tulee cheatmeal...... nams.

Mahasta on lähteny n.5 cm ja reisistä 4cm! On täää vaa niin kivaa ku huomaa tuloksia :)

12 kommenttia:

  1. Hei voitko tehdä postausta sun ihon hoidosta? Vitamiinit mitä syöt, naamanpuhdistusaineet, rasvat, kuorinnat jne ? =)

    VastaaPoista
  2. kuinka pitkä oot? millon otat taas parempia tilannekuvia, niitä after ja before? :) tosi hyvin oot edistynyt kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon 161cm ja paino on nyt 57,4kg :) ja otan jossain vaiheessa!

      Poista
  3. huomaa et oot kyykänny! :-D

    Oot muutenki ihan täydellinen!

    VastaaPoista
  4. Häiritsee toi meikkivoiteen raja otsassa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on vähä tyhmää ku jää tohon hiusrajaan tollee :( en saanu sitä mitenkää häivytettyä

      Poista
  5. tee postaus sun kaveripiiristä? vaikka 10 parhaasta kaverista? tai keitte kaa vietät enite aikaa. ei tartte välttis kuvii laittaa josset haluu, mut kerro joitai ees jokaisesta :)

    VastaaPoista
  6. Paljon sun mitat tällähetkellä?

    VastaaPoista
  7. herrajumala oikeesti! miten joku voi näyttää noi helvetin hyvältä! anteeks mun kirosanat mutta sun kroppa on vaan jotain niiiiin täydellisyyttä! :D ja toi sun peppu! oot mun motivaatio jos joku.... :D!

    VastaaPoista