23.4.2014

Advancedin aloitus

Helou! Viikko on nyt menny advancedin ohjeilla. Tää vaikuttaa kyllä tosi hyvältä! Rakastan noita salitreenejä yli kaiken kun ne on niin rankkoja, että saa lähteä joka kerta paikat oikeesti kipeenä pois :D Tämä valmennus siis kestää heinäkuun ekalle viikolle saakka, ja siitä on mahdollisuus jatkaa tehodiettiin, ja ajattelin osallistua siihen :)
Tottakai tilaukseen lähti heti fitnesstukulta heraa, maltoa, creatiinia, glutamiinia, BCAA- ja EAA aminohappoja + monivitamiineja. 
Tein tänään huomiselle valmiiks bataattia, ihan SIKA hyvää! NAM! Ja eilisen maittava ruoka.. XD Tiedän, oon laiska enkä jaksa tehä salaattia.. yleensä kurkku on vielä kans tommonen pitko niinku porkkanakin.. haha!
Tänään oli vuorossa etureidet & vatsat! Kyllä sai melkein kontata portaat ylös.. mutta nyt en saanut niin hyvää poltetta aikaseks ku viime viikolla. Johtuu kyllä varmasti siitä, etten ollu sillon saanu pelkästään etureisille pitkään aikaan mitään rasitusta.

Ja sitten jotain muutakin kun ainaisia salijuttuja, eli pitkästä aikaa päivänasua kera huonojen kuvien..
Ja koko asu on kirppikseltä, paitsi vyö. Hintaa tällä asulla yhteensä 14€. Mää tykkään kirppareista<3

Toppi Cheap Monday
Vyö Seppälä
Farkut Ginatricot
Karvahuivi H&M

Koulussa oli vähän erilainen päivä, nimittäin maskeerattiin itellemme haavoja/murtumakohtia käsiin. Noita on kyllä ihan sika kiva tehä, innolla ootan että tulee enemmän maskeerausta :)
Oon ihan ihmeissään kun mulla erottuu pikkasen olkapäätä ja takareittä! Ei oo ikinä enne erottunu yhtään!! Haluun vaan bulkata nyt nopsaa ja sit dietille, nimittäin motivaatiota on vaikka muille jakaa <3

13 kommenttia:

  1. Et sit tehny postausta ihonhoidosta vaikka lupailit... :<

    VastaaPoista
  2. Sun jalat on ihme asennossa noissa kuvissa.. :o vinksallaan ja sojottaa erisuuntiin..?

    VastaaPoista
  3. Löysin sun blogin tänään ja haluun antaa rakentavaa palautetta jo nyt! Oikeesti oot monessa postauksessa laittanu otsikoks en keksi tai jtn vastaavaa........ Helvetin ärsyttävää laita vaikka 28042014

    VastaaPoista
  4. Jep tiiän mua itteäkin ärsyttää se!! :( pitää kyllä jatkossa laittaa vaik tollee

    VastaaPoista
  5. pakko sanoa että oot varmaan kaikkein ystävällisin kommentteihin vastaaja mitä oon bloggerissa nähny :-) tulee aina ihan hyvä mieli ku et ala piikittelee takasi tai ota ittees.

    VastaaPoista
  6. Voitko tehdä postauksen siitä, mitä lisäravinteita käytät ja mihin ne "vaikuttaa"? :)

    VastaaPoista
  7. Heippa Snipa!:)
    Halusin vaan sanoa, että musta oot alkanu meikkaamaan tosi paljon nätimmin! :)
    Ihan mielettömiä muutoksia sun kropassa näkyvissä, vautsi vau. Tsemiä!:)

    VastaaPoista
  8. toivepostausta : voitko laittaa sun vaatteita myyntiin, mitkä on sulle laihtumisen myötä jääny isoiks tai et vaa käytä !!?

    VastaaPoista
  9. millon tulee uutta postausta? :/

    VastaaPoista
  10. Mistä oot ostanu ton pinkin lippiksen! :D ja hieno muutos on tullut

    VastaaPoista