4.6.2014

Kesäkuu♥

Jeejee, kesäloma alotettu, ja nyt vaan paiskitaan sitten töitä! Päätin myös värjätä takas blondit, ja kiitos  siitä kuuluu Elinalle ♥

Tässä pitkästä aikaa mittoja;

3.2.14
Aamupaino n. 64kg
Maha/lantio 83cm
Vyötärö 73cm
Peppu 95
Hauikset 31,8cm 
Reidet. 60cm

4.6.14
Aamupaino 55.4kg
Maha 75cm
Vyötärö 64cm
Peppu 91cm
Hauikset 30cm
Reidet 54cm

On tässä nyt n.4kk ahkerasti treenattu, ja vyötärön ja mahan kohdalta lähteny melkee kymmenen senttiä.. onko se ees mahdollista, en mä kai nyt niin lihava ollu...?:D No, mutta tässä nyt vähän parempi kuva mitä noi viimepostauksen kuvat oli. Sama asento, sama paikka, silloin näkee parhaimman tuloksen. (paitsi nyt oli vähän eri valaistus, kun ekassa kuvassa)

Semmosta! kyllä ite ainakin huomaan aika isonkin muutoksen, ja oonki ihan älyttömän tyytyväinen et oon pystynyt sen tekemään! Aika extemporena lähdinkin tähän nettivalmennustouhuun mukaan, ja eipäilinkin etten pystyis syömään niiiin erilailla mitä ennen, mutta nyt tää on vieny mut mennessään ;) 
Oon tässä pikkuhiljaa saanut myös vatsalihaksiakin näkyviin, parhaiten näkyy sillon kun makaan.
Mites, pidättekö te vatsalihaksista naisilla? 

32 kommenttia:

  1. Miten ihmeessä olet saanut noin hyvin tuloksia 4 kuukaudessa :O vatsalihakset ja kaikki! tai siis että hyvin kyllä näkee että töitä on tehty! Oot kyllä sitkee,että motivaatio on pysynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iteki ihmettelen miten oon näin paljon muuttunu! :D mutta kiitos paljon :)

      Poista
  2. Oot UPEA! Olis kiva kuulla enemmän juttua sun syömisistä, esimerkiksi ruokapäiväkirjaa tai ihan mitä vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Tällä hetkellä en pysty postausta toteuttamaan, koska en saa kertoa niitä valmennukseen liittyviä asioita ulkopuolisille! :/

      Poista
  3. Hellou, mihin nettivalmennukseen lähdit mukaan? Upea muutos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fitfarmin bikini challengeen ja nyt on meneillään advanced :) kiitos paljon!!

      Poista
  4. Wau näytät siis uskomattoman hyvältä!! :) todella suuri muutos! <3 Ootko kuinka pitkä?

    http://piecesofjonna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Sinii! Oon ig:n puolel seuraillu sua, mut nyt vasta tuolta fbn kautta muistin et pidät blogia! Halusin vaan sanoo, et aivan huikee kehitys ja oot hurja motivaatio! <3 laitan vielä linkkiä munkin blogiin jos haluat tulla kurkkiin. Mä kirjottelen itse elämäntapamuutoksesta ja kesän aijan bloggailen ulkomailta! :) http://nevergiveupsarara.blogspot.fi/2014/06/polar-loop-aktiivisuusranneke.html?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos paljon!<3 kiva kuulla että musta saa motivaatioo :) !! Ja todellakin käyn tsekkaa blogis!

      Poista
  6. Upeaa työtä! Muakin kiinnostaisi kuulla sun pituus.

    VastaaPoista
  7. Olis kiva jos voisit vaikka tehä postauksen vertaillen bc:tä ja tota advanced valmennusta! Itellä just menossa bc ja mietin että tän jälkeen otan ton advanced valmennuksen niin ois kiva tietää että toimiiko se :) tai kyllähän susta selkeesti huomaa että toimii, upee kroppa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Advancedissa syödään paljon, ja tehään TOSI raskaita treenejä.. niin että oksettaa.. ite pidän siitä touhusta! :D ja todellakin toimii(Y) Kiitos :)

      Poista
  8. Annat aivan hirveesti motivaatiota ! Oon tällähetkellä juuri samanpainoinen kuin sä ennen mutta hieman pitempi ja ikääkin löytyy saman verran :) Oon pian käyny puolvuotta salilla muttei oo todellakaan noin hyvät tulokset :s miten oot onnistunut polttamaan rasvaa, käytkö lenkillä säännöllisesti vai onko se salaisuus ruokavaliossa ? Tsemppiä sulle paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun pudotin 9kg, niin en käyny lenkillä, mutta tein semmosia sykkeennosto treenejä ja perus lihaskuntoa :) ruokavalio oli kuitenkin tärkein osa koko prosessia! Eli se kondikseen niin johan tulee tulosta :) Kiitos <3

      Poista
  9. Voisitko joskus tehdä postauksen siitä, et miten saat motivaation pidettyä yllä? Itsellä on niin motivaatio hukassa, vaikka haluja löytys, että olis mukava kuulla jotain vinkkejä ja mielipiteitä:)

    VastaaPoista
  10. Mäki oon katellu noit nettivalmennusjuttui, näköjään toimii! Tsemppiä!:)

    VastaaPoista
  11. Ois kiva kuulla sun treenihistoriasta :) miten kauan treenasit ennen BC? Ja oliko valmennusta ennen tuota valmennusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuoden oon treenaillut ennen bctä, kylläkin tietämättä mistään mitään :D ja aiemmin ei oo ollu mitään valmennusta :)

      Poista
  12. Ootko käyttäny noita vihreäkahvi kapseleita? :) Haluisin tietää että kannattaako tilata vai onko ihan humpuukia? Näytti facebookissa olevan linkki siinä sun kuvakollaasissa.

    VastaaPoista
  13. Hieno body kyllä töitä on varmasti tuon eteen tehty

    VastaaPoista
  14. Miehenä heitän kommentin , aivan parasta naisella kun on hyvä kunto jonka eteen oikeesti tehty töitä :) Keep going! Vatsalihakset saa näkyä : ) -R

    VastaaPoista
  15. Heei! Oon lueskellu sun blogia oikeestaan varmaan aika alusta lähtien ja aivan huikee muutos! Hyvä motivaation lähde;) kuin oot saanu muute tummasta tukasta nuin vaaleen nii lyhyessä ajassa, käviks kampaajalla vai itekkö värjäsit? Mulla on itellä tumma tukka kans ja oon miettiny blondiks siirtymist jo tosi pitkää ni tuli mielee kysyy:)

    VastaaPoista
  16. Vau! Hienon työn oot tehnyt, onnittelut! :) tosi jännää nähdä miten keho voikaan muuttuu noin lyhyessä ajassa kun jaksaa nähä vaivaa. Vetää sanattomaks ainakin mut. Miten sä oot treenannu vatsalihaksia? Kuinka usein ja millasilla liikkeillä? En tiedä kaikista naisista mutta kyllä noi palikat sun päällä siistiltä näyttää :D

    VastaaPoista