28.2.2014

Torstai shoppailut

Moi! Kohta alkaakin 4. Viikko olla pulkassa! Aamupaino tällä hetkellä 58.5kg. Huomaa kyllä kuinka keskivartalosta on lähteny läskiä! Enää ei pursua maha housuista, jes!!
Eilen käytiin Jyväskylän Bodyactionissa shoppailemassa, ja mukaan tarttu BB:n camo toppi 59,90€ ja Bodyactionin takki, jota voi pitää kumminpäin vaan, alennuksessa 49,90€. Kauan oon ettiny tollasta kivaa sporttista takkia, ja onneks nyt löyty ja viel hyvässä alessa, oikee hinta ois ollu 100€ :) Kävin Ginatricotissaki pyörähtää, sieltä lähti mukaan harmaat leggarit ja yks pinkki toppi.


Viime viikolla koulussa tehtiin suklaaparafiini käsihoidot <3
Treenit menee hyvin, kun on alkanu muistaa ja oppia kaikki liikkeet. Tänää ois aikomus käydä Annan kanssa salilla, siivota ja sit jos kattois ainakin Selänne leffan telkkarista!

3 kommenttia:

  1. Vauuu todella hienoo työtä oot tehny ja ihan kadehdittava kroppa! Itellä riittää tekosyitä kyllä miksi en voi treenata hahah ehkä saa vähän motivaatioo sun kuvista! :)

    VastaaPoista
  2. Muistathan sä Sini, että näitä kuvia voidaan jakaa netin ihmeellisessä maailmassa? :// Oot tosi kaunis, ja omaitsesi, ja moni voi pelkän kateuden takia jakaa näitä jonnekkin kuvafoorumeille... Mutta, anteeksi uli uli ja mainostus: http://pikku-hipin-teinipeili.blogspot.fi/ :DD

    VastaaPoista
  3. mistä noi harmaat pöksyt on? :-)

    VastaaPoista